The Rolling Stones Unzipped

The Rolling Stones Unzipped is de eerste internationale tentoonstelling ooit over de wereldberoemde rockband. Na Londen, de Verenigde Staten en Azië gaat de expositie in vernieuwde vorm door Europa touren, met de primeur voor Groningen. Aan de hand van ruim 400 originele objecten uit het persoonlijke archief van de band, geeft de tentoonstelling een indrukwekkend kijkje achter de schermen. Er zijn niet alleen instrumenten en stage designs te zien, maar ook zeldzame audiofragmenten en videomateriaal, persoonlijke dagboeken, iconische kostuums, postermateriaal, albumcovers en zelfs hun studio en het bescheiden verblijf in Edith Grove in Londen.

De expo loopt van 20 november 2020 tot 28 februari 2021. We spreken af onder geïnteresseerden.

Tickets zijn bijna uitverkocht, wacht dus niet te lang.

Laat een reactie achter of stuur ons een berichtje als je deze tentoonstelling niet wil missen en vermeld gerust jouw voorkeursdatum.

Datum

14 nov 2020 - 28 feb 2021
Verlopen!

Kosten

€29,00

Locatie

Groninger Museum
Groninger Museum, Museumeiland 1, 9711 ME Groningen, Nederland

Het Groninger Museum is een museum in de stad Groningen en een van de topattracties van de provincie met een bezoekersaantal van circa 200.000 bezoekers per jaar.

Categorie

Organisator

The Pubcorns

Dit bericht heeft 3 reacties

  1. Heidi Vandamme

    @ShadowHunter en andere lezers: niet bijna alle tickets zijn uitverkocht (wel meteen de eerste week). Vanwege de onzekerheid rond de ontwikkelingen van het coronavirus en de maatregelen van de Nederlandse overheid, worden tickets per week verkocht, m.a.w. elke zaterdag zijn er weer nieuwe tickets voor de volgende week verkrijgbaar via http://www.rollingstonesgroningen.nl. Succes!

Geef een antwoord