MelkQUIZer

Regelmatig nemen wij onder de naam “The PubCorns” en “Quizterium” met verschillende ploegen deel aan één van de talrijke quizzen die onze streek rijk zijn.
 
De plezante, uitdagende sfeer in combinatie met een frisse pint maken een quiz tot de perfecte activiteit om in groep de beleven. En heel soms leren we ook nog iets bij.
 
Heb je zin om samen met ons een ploeg te vormen en deel te nemen aan deze quiz? Geweldig, schrijf je dan snel in en wij regelen de rest.
 
Over deze quiz:
 
Bollebozen, betweters, slimmeriken en wijsneuzen…
 
Na een geslaagde eerste worp vorig jaar, zijn we terug met de tweede editie van “MelkQUIZer”, de quiz van de oud-leidingsploeg van Chiro Melkwezer.
 
Die zal opnieuw – als de omstandigheden ons daar tenminste toe dwingen – zo coronaveilig mogelijk doorgaan, en dat op zaterdag 9 oktober.
 
Weet jij hoeveel bakstenen er in het Empire State Building verwerkt zitten? Ken jij een van de auteurs van De Grote Drie? Of het nieuwe elftal van Lionel Messi? En vindt jij de spelfout in deze zin? Misschien heb je je wel verdiept in het oeuvre van Kate Ryan of de (stichtelijke) levenswandel van viroloog Steven Van Gucht?
 
Dat is uitstekend nieuws, want het kan allemaal van pas komen op onze quizavond. Maar geen zorgen als de vragen niet meteen een lampje doen branden. Er zal immers gepeild worden naar alle mogelijke kennis.
 
Elk team bestaat uit maximaal vier personen.
 
We verwelkomen jullie graag vanaf 19u00 in Ontmoetingscentrum De Linde in Neerlinter en beginnen eraan om 20u00.
 
Hoe maken we de quiz coronaproof? We garanderen voldoende afstand tussen de tafels, dragen een mondmasker bij het opdienen van drank en hapjes en vragen ook jullie om een mondmasker te dragen bij het binnenkomen of om naar de wc te gaan.

Datum

09 okt 2021
Verlopen!

Tijd

Deuren openen om 19:00
20:00

Kosten

€20 per team (max. 4P)

Locatie

OC. De Linde
OC. De Linde, Ransbergstraat 26A, Neerlinter Linter, België
Website
https://www.linter.be/vrije-tijd/ontmoetingscentrum-de-linde
Categorie

Organisator

Chiro Melkwezer
Email
chiromelkwezer@hotmail.com
Website
http://www.chiromelkwezer.weebly.com